HemstädningStädning

HEMSTÄDNING
Vi på Hemservice Stockholm erbjuder en professionell hemstädning som underlättar ert hushållsarbete. Våra grundprinciper är: hög kvalitet och nöjda kunder. Hemstädningarna utför vi på kortast möjliga tid med högkvalité. Ni kan välja antingen engångsuppdrag eller regelbunden hemstädning.
 
För ett fördelaktigt pris

LÄS MER

EkostädningEkostädning

Klimatförändringen och miljöfrågor är världsomfattande ämnen på den globala arenan, men de kemikalier som används vid städning pratas det inte lika mycket om. För oss är det viktigt att undvika slöseri av naturresurser, avfall och föroreningar som kan drabba den

LÄS MER

Utökad HemserviceStädning

UTÖKAD HEMSERVICE
Hushållstjänster i Stockholm.
En modern upptagen människa har ofta inte kvar tid för att lösa hushållsproblem. Därför blir hushållstjänster allt mer eftersökta. Tvätt, strykning, städning, flytthjälp, omhändertagande av barn och äldre – för allt detta kan man anställa kvalificerade medhjälpare.

LÄS MER

StrykningStädning

STRYKNING Vill ni undvika ett tråkigt jobb? Kontakta oss! Vi stryker och tvättar era kläder för fördelaktiga priser. Priset är 160kr/h och vi stryker cirka 5-8 skjortor per timme.     Vad kostar städningen?
LÄS MER

StorstadningStädning

STORSTADNING
Storstädning är mer avancerat än hemstädning, ytor som inte omfattas av hemstädningen rengörs. Storstädningen utförs av två lokalvårdare och vi rekommenderar att ni beställer cirka två till tre storstädningar per år.
 
Detta ingår i storstädningen:

Rummen

Dammsugning av golv, mattor och stoppade/klädda möbler
Putsning av

LÄS MER

KontorstädningStädning

KONTORSSTÄDNING
Alla förstår nog att i varje företag måste det vara rent och snyggt. Företagets lokaler är som ett visitkort som berättar om dess verksamhet till kunder. Välskötta och rena lokaler är en viktig del av företagets image. Renhet eller dess

LÄS MER

FönsterputsningPutsning

FÖNSTERPUTSNING
Vi på Hemservice Stockholm erbjuder en professionell fönsterputsning och lämnar era fönster kristallrena. Vi erbjuder våra tjänster både för företag och privata kunder. Vår personal har genomgått en utbildning om fönsterputsning och skyltfönster.
Plocka undan blomkrukor, gardinen och diverse föremål om

LÄS MER

FlyttStädning

FLYTTSTADNING
Behöver du flyttstädning? Då har du kommit rätt. Fokusera på din nya bostad och spara din energi. Kraven på våra flyttstädningar är höga, allting utförs noggrant och ordentligt.
 
Detta ingår i visningsstädningar:
 
Rummen

Utvändig och invändig rengöring av tomma garderob
Rengöring av strömbrytare, elskåp och

LÄS MER

VisningsStädning

VISNINGSSTÄDNING
Precis som det låter, städning före försäljning/visning. Fräscha och rena bostäder lockar mer. Ni kan även boka flyttstädning för att lämna lägenheten i toppenbra skick.
Detta ingår i visningsstädningar:
Rummen

Putsning av speglar, torkning av dörrar, karmar, kontakter, element, golvlister, fria ytor, fönsterbrädor

LÄS MER

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: