Hemstädning Stockholm

Räckna ut din städkostnad


Vi på Hemservice Stockholm erbjuder en professionell hemstädning som underlättar ert hushållsarbete. Våra grundprinciper är: hög kvalitet och nöjda kunder. Hemstädningarna utför vi på kortast möjliga tid med högkvalité. Ni kan välja antingen engångsuppdrag eller regelbunden hemstädning.

 

För ett fördelaktigt pris får ni professionell hemstädning. Prata med våra lokalvårdare och gå igenom era önskemål. Våra medarbetare är handplockade, de är ytterst noggranna, professionella och skickliga.

 

Detta ingår i hemstädningen:

Rummen:

 • Dammsugning av golv, mattor och stoppade/klädda möbler
 • Putsning av speglar
 • Moppar och skurar golvet efter överenskommelse, medel avsedda för olika ytor
 • Damning av möbler och lampor
 • Tömmer papperskorgar

 

Badrum + toalett:

 • Rengöring av tvättmaskin och torkskåp
 • Torkar bort fläckar från väggar, vitvaror och badrumsskåp
 • Rengör badkaret, toaletten, duschen och handfatet

 

Kök :

 • Rengöring av mikrovågsung, utsida och insida, köksbänk, spis och kakel
 • Rengöring i skåp där sopbehållare finns
 • Rengöring av köksskåp (ta bort fläckar), vitvaror och fläkt (endast utsidan)

 

Detta gör vi inte:

 • Bakom frys/kyl/avlopp/handtag/spis
 • Rost överhuvudtaget

 

Plocka undan kläder, leksaker och andra föremål innan städningen. Plocka undan blomkrukor, gardinen och diverse föremål om ni har valt fönsterputsning. Annars kan det ta längre tid att utföra arbetet.

 

Hemstädning Stockholm

 

Hur en rätt hemstädning går till

Hemstädning kan verka simpelt, men i verkligheten är det en riktig konst. Vilka verktyg eller medel man ska använda är absolut inte alltid en självklarhet och för en privatperson som inte är en utbildad städare kan därför hemstädning vara mycket svårare än det egentligen borde vara. Hemstädning är som sagt en konst och det bästa alternativet för att få det gjort är därför med hjälp av erfarna konstnärer, i form av våra städare som vet exakt hur hemstädning ska gå till.

Så vad skiljer en rätt hemstädning ifrån en fel hemstädning? En seriös städfirma planerar redan i förhand vad som behöver göras under hemstädningen och vilka moment under denna hemstädning som kan behöva extra uppmärksamhet. Trots att det som ingår i tjänsten hemstädning är likadant för alla, så är alla hem ändå helt olika och kräver ett individuellt arbetssätt. En bra hemstädning sker alltid säkert. Man kan tro att inget kan gå riktigt fel under en hemstädning, men så är det verkligen inte. I fall fel händer kan en hemstädning resultera i att hemmet blir skadat, vilket inte är acceptabelt.

Vi rengör bland annat väggar, golv, speglar och vitvara under en typisk hemstädning och det är där våra kunskaper om säkerhet och rätt val av medel spelar enorm roll. Dessa fyra områden kräver oftast olika sorters medel, men det är inte det enda man ska tänka på. Golv och väggar kan vara gjorda av helt olika material, så det finns alltså inte heller något unikt medel som funkar för alla golv eller alla väggar. Trägolv, heltäckningsmattor och linoleum är bara några få exempel på golvytor som kräver väldigt olika behandling, och även där är det värt att notera att trägolvets behandlingsmetod varierar kraftigt beroende på hur det är lackat eller oljat. En behandlingsmetod som fungerar för en golvtyp kan förstöra en annan. Hemstädning med fel behandlingsmetod kan kosta tiotals tusen kronor eller mer om golv/väggar skadas. Därför skall man alltid anlita seriösa städfirmor för sin hemstädning, med utbildade och erfarna anställda.

När man beställer hemstädning är det även viktigt att man får veta klart och tydligt vad det är man betalar för. Här på vår webbsida har vi en mycket tydlig lista över vad vår hemstädning inkluderar. Dessutom kan ni få denna information av oss genom att kontakta oss, antingen via vår kontaktform, e-post eller telefon. När vi pratar om er hemstädning, så diskuterar vi även era egna önskemål. För professionell och välanpassad hemstädning till ett mycket bra pris – kontakta oss!


Boka ett kostnadsfrit hembesök

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: