Vi erbjuder en komplett tjänst inom flytthjälp. Vi har erfaren och rutinerad personal samt lämnar kvalitetsgaranti på våra tjänster. Låt oss hjälpa dig med flytten då du få mer tid för annat!

Att hitta en plats att flytta till, skaffa pengar till det och bestämma sig för att göra det är väldigt svårt i sig. Men att sedan faktiskt flytta till platsen är ibland ännu svårare. Man måste välja ut och transportera sina saker, som det kan ha tagit många år att samla på sig. Man måste montera ned möbler, bära dem till en flyttbil, lägga allt rätt osv. Det är mycket fysiskt krävande och gör man det fel så kan man skada sig allvarligt, då man behöver kunna mycket om ergonomi för att lyfta och bära tunga saker på ett korrekt sätt. Sedan behöver man även bära in allt i den nya boplatsen och montera det där igen.

Är man ensam eller kanske med en kompis, så är det väldigt mycket jobb och det kan ibland ta flera dagar. Har man professionell hjälp så kan man ibland klara det på några timmar. Vänd er till oss, våra agenter vet hur man gör och delar gärna med sig av sina kunskaper.

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: