En hushållerska är en person med särskilda kunskaper och färdigheter när det gäller hushållning, skapande av komfort och att hålla huset rent. Till att börja med är det viktigt att bestämma exakt vad som krävs av en sådan arbetstagare, som en "hjälpare runt huset". Behövs en hushållerska 1 gång i veckan eller permanent. Du bör vara mycket försiktig när du väljer en hushållerska, eftersom den här människan inte bara ska ha all kompetens som krävs, utan även också skapa förtroende, vara behagligt, ärlig, intelligent och anständig. Det är också mycket viktigt att hushållerskan har en boplats i Stockholm, eftersom inte alla är redo att låta en främling bo i sitt hem.

 

När du skall välja en anställd, tänk på att hushållerskans arbetsuppgifter omfattar:

    Fullständig städning av lägenheten eller hemmet;
    Skötsel av rörmokarartiklar och vitvara;
    Skötsel av möbler;
    Rengöring av mattor och soffor;
    Fönstertvätt;
    Diskning;
    Lägligt utbyte av sängkläder;
    Skötsel av garderob och skor;
    Tvätt och strykning;
    Omhändertagande av växter och djur;
    Matlagning;
    Andra i förväg överenskomna tjänster hörande till underhåll av hemmet.

Ett gott val av hushållerska och dess arbete.

Om du äntligen har bestämt att du behöver en hushållerska, kan du hitta priser på vår hemsida, men den genomsnittliga dagliga serviceavgiften för en hushållerska är ХХХ kronor  per dag eller ХХХ kronor per månad. I vårt företag kan du hitta en kvalificerad medarbetare och assistent för hus, till ett godtyckligt pris.

Om du behöver en piga, är det viktigt att komma ihåg att när du väljer en hushållerska, så är priserna ofta en tydlig representation av professionalism och erfarenhet. Det är nödvändigt att ge företräde åt en anställd som har bra recensioner, arbetserfarenhet inom familjen, liksom lämplig utbildning.
I vilket fall som helst, även om du behöver en piga eller hushållerska bara en gång per vecka, istället för permanent, så se till att inte bara intervjua henne, men också att ordna en prövningsdag, och sedan diskutera hennes för- och nackdelar. Ni måste också skriva under ett tystnadspliktskontrakt och introducera er nya medarbetare till er familjs rutiner.

För att hitta en lämplig i alla avseenden, erfaren och väluppfostrad hushållerska, som kommer att hålla huset rent, vänligen kontakta oss.

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: