Ekostädning Stockholm

Klimatförändringen och miljöfrågor är världsomfattande ämnen på den globala arenan, men de kemikalier som används vid städning pratas det inte lika mycket om. För oss är det viktigt att undvika slöseri av naturresurser, avfall och föroreningar som kan drabba den känsliga miljön. Därför vill vi stolt presentera våran ekologiska-lokalvård.

Ett alternativ för dig som är miljömedveten! Ekologisk-lokalvård innebär att vi använder oss av endast miljöcertifierade städmedel. Efter ekostädningen är alla lokaler garanterat rena och dammfria, men resultatet blir betydligt mer omfattande än så. Detta innebär också att lokalerna är rengjorda med hänsyn till miljön. Efter vår ekostädning är det lätt att andas i lokalen, trevligt att vistas i men också bakteriefritt. Denna typ av städning är absolut nödvändig för individer som har lätt att drabbas av allergier eller som lider av astma och andra hälsoproblem. Efter att ha prövat vårt ekologiska alternativ, kommer ni själva uppleva skillnaden och inte vilja återvända till den traditionella städningen med hjälp av opålitliga kemikalier. Skillnaden märker man redan efter första städtillfället!

Ekostädningen är speciellt rekommenderad för: människor som lider av andningssvårigheter, allergier, gravida kvinnor, barn, för lokaler där husdjur vistas. Samt till alla miljömedvetna individer som bryr sig om sin egen hälsa men också om hälsan av sina närstående.


Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: