076-4163007 For help in English 076-4163007
Hemstädning från 150kr

Välj typ

Varje vecka (kr/tim )

Varannan vecka (kr/tim )

Var tredje vecka (kr/tim )

En gång i månad (kr/tim )

Abonemang
Måndagar-Onsdagar

150

160

170

180

Abonemang
Torsdagar-Fredagar

180

200

220

250

Hemstädning är en väldigt eftersökt tjänst och på marknaden kan man hitta oerhört varierande hemstädning priser beroende på vilket företag man kollar hos. Varför varierar hemstädning priser så mycket mellan olika företag och hur vet man vad som är seriöst? Vi har stor erfarenhet av arbete med hemstädning och besvarar dessa frågor i detalj nedan!

Hemstädning priser beror på väldigt många olika faktorer. Olika städfirmor har olika uppfattningar om vad som ingår i en hemstädning. Olika tjänster kan kräva helt olika redskap, mängd personal och tid för att utföra. I och med det varierar självklart även hemstädning priser. Det är viktigt att firman ni köper av är tydliga med var som ingår i deras hemstädning priser, så att ni vet precis vad ni betalar för.

Vad som ingår är självklart inte det enda som hemstädning priser påverkas av. Arbetskvalité och hemstädning priser har ofta en direkt koppling med varandra. Därför kan alldeles för låga hemstädning priser hos en firma ofta innebära att även arbetet blir alldeles för dåligt. Men låt er inte luras av detta och tro att högre hemstädning priser automatiskt innebär högre kvalité. Man ska aldrig behöva betala för mycket för hemstädning.

Vi har länge varit i branshen och har erfaren och duktig personal, som vet precis hur man utför en hemstädning rätt. Allt detta hårda jobb klarar de enkelt och därför är även våra hemstädning priser väldigt bra, samtidigt som vår kvalité också är på topp. Inte många städfirmor kan säga detta och det är just sådana firmor man ska anlita för sin hemstädning.

Våra hemstädning priser varierar beroende på hur ofta vi kommer ut till er och städar.

Hemmet är en plats där man spenderar en väldigt stor och viktig del av sin dag. Det är där man äter, slappnar av, sover och kanske till och med jobbar. Självklart behöver en plats med en sådan stor roll även städas på ett riktigt högkvalivt sätt. Vi förstår att det för många är ett riktigt behov och tycker att man inte ska behöva betala mycket för det. Det syns klart och tydligt i våra hemstädning priser, som är oerhört konkurrenskraftiga. Nu vet ni hur hemstädning priser bestäms och hur man vet om ett företags hemstädning priser är rimliga eller inte. Om ni har några fler frågor, eller om ni vill beställa våra tjänster – kontakta oss!

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme: