Abonnemang
måndagar-onsdagar

199 kr/tim efter RUT-avdrag

Abonnemang
torsdagar-fredagar

219 kr/ tim efter RUT-avdrag

Abonnemang en gång i månad

249 kr/tim efter RUT-avdrag

Kontorstädning från

349 kr/tim exklusive moms

Priser på städning beror på väldigt många olika faktorer. Inte sällan har olika städfirmor varierande uppfattning om städtjänster och vad dessa bör inkludera. Olika tjänster kan kräva helt olika redskap, mängd personal och tid för utförande. I och med det varierar självklart även priset på städning. Därför är det viktigt att ni inleder ett samarbete med ett städbolag som är tydlig med vad som ingår i deras tjänster, så att ni vet precis vad ni betalar för.

Tjänsternas omfattning är självklart inte den enda aspekten som påverkar priset på städning. Arbetskvalitén och priset på städning har ofta en direkt koppling till varandra. Därför kan alldeles för låga priser på städning hos en firma ofta indikera oschyssta arbetsvillkor för medarbetarna och dålig kvalité på tjänsterna. Men låt er inte heller luras att högre priser på städning automatiskt innebär högre kvalité. Man ska inte heller behöva betala mer än vad man får!

Vi har länge varit i branschen och har erfaren och duktig personal, som vet precis hur man hanterar sina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt. Våra medarbetare följer tydliga rutiner och specifika arbetssätt. Därför klarar de sina åtaganden inom de fastställda tidsramar och vi har möjlighet att erbjuda våra kunder fördelaktiga priser.
Hemmet är en plats där man spenderar en väldigt stor och viktig del av sin dag. Det är där man äter, slappnar av, sover och kanske till och med jobbar. Självklart behöver en plats med en sådan stor roll i livet även omhändertas på ett riktigt högkvalitativt sätt. Vi förstår att för många är städning ett viktigt behov och vi tycker inte att ska behöva betala allt för mycket för det.

Det syns klart och tydligt i våra priser, som är oerhört konkurrenskraftiga.

Om ni har några fler frågor, eller om ni vill beställa våra tjänster – kontakta oss!