SV Hemservice Stockholm är ditt pålitliga städföretag med skräddarsydda trappstädningstjänster för fastigheter. Vi sätter våra kunders behov i centrum och förstår vikten av att ha rena och välskötta trapphus, vilket skapar en positiv och inbjudande atmosfär för alla boende och besökare.

Vi erbjuder trappstädningstjänster anpassade efter just din fastighets unika behov. Vårt team av erfarna städspecialister har gedigen kunskap och expertis inom området. Vi arbetar med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att varje trappsteg och yta rengörs noggrant och effektivt.

Våra trappstädningstjänster inkluderar:

  • Daglig trappstädning: Vi ser till att din trappuppgång hålls ren och fräsch varje dag.
  • Grundlig dammsugning och moppning: Vi tar hand om smuts, damm och spår av slitage på trappstegen och trappavsatsen.
  • Förbättring av trappytorna: Vi avlägsnar envisa fläckar och märken för att återställa trappans skick.
  • Rengöring av trappräcken och detaljer: Vi tar hand om rengöringen av trappledningar, räcken och eventuella dekorativa detaljer.
  • Särskild hantering av problemområden: Vi löser speciella städbehov som kan uppstå, som borttagning av klibbiga substanser eller fettfläckar.
  • Vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar och anpassar våra tjänster för att passa dina specifika krav och önskemål.

Vill du veta mer om våra trappstädningstjänster och få en skräddarsydd offert? Kontakta oss idag för att boka din trappstädning. Vi står redo att leverera en pålitlig och noggrann städning för att ge ditt trapphus den omsorg det förtjänar.

Vill du veta mer om våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter nedan.